Posted on

DETSKÁ IZBA V ŠKANDINÁVSKOM ŠTÝLE

Detská izba je kráľovstvom každého dieťaťa. Vďaka nej objavuje, rozvíja sa a buduje si prvé základy svojej jedinečnej osobnosti a zárodky súkromia. Veľmi obľúbeným štýlom pre zariaďovanie detských izieb je škandinávsky štýl, ktorý dokonale spĺňa základy funkčnosti, praktickosti a ležérnosti, ktoré sú veľmi podstatnými atribútmi pre zariadenie detskej izby. Minimalizmus a hladké línie škandinávskeho štýlu nielen pohladia oko a dušu každého milovníka perfekcionizmu, ale zároveň budú rásť spolu s vašim dieťaťom a upravovať sa podľa požiadaviek jeho veku a nárokov.

Ako by sa však dal dokonale zvládnuť škandinávsky štýl bez dokonalých doplnkov, ktoré dotiahnu výsledný dojem do cieľa?Dekoráciami môžete začať už na stenách. V prípade, že túžite priestor detskej izby opticky zväčšiť a dodať mu ten správny severský nádych, stavte na obrazy v rôznych farebným prevedeniach s roztomilými motívmi zvieratiek, ktoré budú pre vášho drobca výbornými spoločníkmi. Obrazmi môžete detskú izbu doplniť kedykoľvek. Krásnym doplnkom, ktorý si zaslúži vyniknúť sú nálepky na stenu. Ich nemalou výhodou je, že sa veľmi ľahko čistia a aplikujú. Miluje váš drobček super hrdinov? Vytvorte mu zákutie s ikonickými postavami z komiksov.

Chcete rozvíjať predstavivosť dieťaťa a zároveň sa zbaviť nudy, ktorá by mohla číhať za každým rohom? S hracími kobercami, ktoré si získajú pozornosť každého návštevníka detského kráľovstva, to naozaj nie je ťažkou úlohou. Zároveň môžete detskú izbu vyzdobiť dekoráciami na stenu, tematickými vešiakmi či vankúšmi, ktoré zaručia pohodlie. Mysleli sme i na tých najmenších a preto v našej ponuke objavíte i celú armádu nádherných hračiek či prestieranie, s ktorým už ani jedenie brokolice nebude ťažkou úlohou. V našej ponuke okrem všetkých krásnych vecičiek, ktoré si vás získajú, objavíte i koše na hračky. Vďaka nim bude mať váš drobec svoje veci vždy na jednom mieste a vy už nebudete musieť hľadať zatúlané hračky, ktoré sa záhadne vytratili za novými dobrodružstvami.